Hi, anda stress? Meh aku nak share 5tips untuk release stress korang tu.. 1) TIPS PERTAMA – CUBA SEHABIS BAIK UNTUK SENYUM WALAUPON TAU SENYUMAN TU TAK IKHLAS GILER. SenyumRead More →

Dapat MMS drp Cik Nunu, gambar nih..~ . Her name is Zahra. Kazen cik Nunu yang kecik + kiut miut tambah ngan comel, ngan keletahnya yang tersendiri. 1st time jumpaRead More →

29-31 Oktober 2010, skali lagi Kuala Lumpur Photography Festival 2010 berlangsung di Midvalley. Memang festival gini feveret aku. Bukan apa, dah la setaun skali, barang-barang pon murah, karya-karya yang menarik,Read More →

Kalo pergi memana, kalo bab parking kete, memang aku blurr jer. Mesti nak kena ada orang ingatkan. Kalo keluar berdua pon, mesti si dia kena ingat kat mana aku park.Read More →

Tempat makan tidak rasmi aku&cik Nunu bila ada kije/event/shopping/lepak di area Dcurve, Mutiara Damansara. Aku suka sebab tempat dia luas, tenang & takde nak kena tunggu lama-lama bila amik order.Read More →

Dalam berblogging, rasanya entri dengan gambar-gambar yang cun+cute akan menarik lebih minat readers untuk habeskan membaca satu-satu entri kan. Ye la kan, kalo ayat panjang berjela tanpa letak sekeping gambarRead More →

Bagi menjawab pertanyaan Cik Linn yg tertanya-tanya nape banyak gambar Hari Raya dia ritu terdapat banyak sgt noise, ‘segala macam mak nenek noise’ katanya, meh saya sharekan 20cents apa yangRead More →