July 16, 2024

Dua dalam Satu : Birthday Party + Clearance Sale

23Februari2013|| Seksyen3,Bangi

Asyik-asyik shoot event ‘kerja kawin’ sekali-sekala dapat shoot event yang berwarna-warni&kemeriahan pun saaangat best kan. Kali ini, aku diassignkan oleh kawan lama aku untuk shoot suasana majlis hari jadi anak lelakinya, Danish yang pertama kali berpeluang celebrate Birthday Party selepas 5 tahun menetap di United Kingdom. 

 

Danish is FIVE!

 

Sooooo kalerful….bertemakan watak Angry Bird.

Sangat kelakar dengan telatah badut dan magician girl yang berjaya memukau audience terutamanya anak-anak comel di majlis nih..

Antara aktivit yang menarik minat anak-anak dan juga ibu kepada anak-anak ini. Ini antara Birthday Party yang paling meriah penah aku join. Bukan setakat kemeriahan untuk anak-anak. tapi juga ‘hiburan’ yang disediakan untuk kaum ibu mahupun bapa-CLEARANCE SALE! Sebenarnya kawan aku ni adalah owner kepada BMUK(BarangMurahUK) yang menawarkan pelbagai barangan import dari UK dengan harga yang berpatutan. Atas kemurahan hati beliau, satu jualan murah dilakukan di akhir majlis ini. Fuhh..dengan Puan Nunu sekali sempat sambar 4 pcs BabyGAP ngan set TEFAL. Satu strategi bijak di situ..hehehe..

 

Happy Birthday to you, Danish!

 

**Inginkan khidmat jurufoto dengan harga berpatutan untuk majlis korang, emailkan 
kepada mjdetroit83[at]gmail.com untuk sebarang pertanyaan mahupun tempahan:-)

 

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

2 thoughts on “Dua dalam Satu : Birthday Party + Clearance Sale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *