November 25, 2020

Nuffnang 6th Birthday Bash

Pejam celik pejam celik, sedar-sedar sudah 6tahun Nuffnang bertapak dalam blogsphere Malaysia ni. Sejak 2007 lagi, pelbagai aktiviti dan bermacam program yang dah pun berjaya dianjurkan oleh Nuffnang, khas untuk komuniti blogger Malaysia! *tepuktangan.

 

Sekali lagi, sempena ulangtahun ke-6, Nuffnang bakal menganjurkan 6th Birthday Bash yang akan berlangsung di LUST KL pada 2hb Mac 2013. Memandangkan tahun lepas(2012) aku tidak berpeluang join event yang kompom best ni, jadi dengan penuh doa+harapan semoga ada CHANCE untuk join Birthday Bash tahun ini. 

 

“Kemeriahan Nuffnang Birthday Bash 2012- best giler tu!”

Dengan penganjur bersama Digi-Deezer, aku dah tereksaited untuk turut serta dalam Birthday Bash ini dan tak sabar untuk sertai games, lucky draw and enjoy the show! Paling penting, peluang untuk berjumpa & ‘lepaking’ bersama komuniti blogger hebat Malaysia yang semestinya happening&friendly! Bravo!

Untuk mencerahkan peluang ke event ni, meh aku sharekan request lagu yang patut Mr DJ mainkan masa Nuffnang 6th Birthday Bash nanti! Sebelum share, kena register 1st di deezer.com via Facebook korang!

Ok..here’s my Deezer ..

Mr.DJ, Pls play my songlist at Nuffnang 6th Birthday Bash!!!

 

1) Locked Out of Heaven by Bruno Mars

 

2) One More Night by Maroon5

 

3) Kiss You by One Direction

 

4) Gangnam Style by PSY

 

5) Sayang by SHAE

 

Tak bestlah kalau tak kongsi bersama dengan Facebook & Twitter friend kan? Lets share it!

 

FACEBOOK permalink

 

TWITTER permalink

So sapa yang ada songlist feveret as per my list?? Jom hafal lirik dan sing along at the Nuffnang 6th Birthday Bash!!

 

I wanna be one of the star at Nuffnang 6th Birthday Bash!! Semoga terpilih dan jumpa korang blogger di sana, 2Mac nanti!

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

7 thoughts on “Nuffnang 6th Birthday Bash

  1. ko tak yah la g……. duduk umah…jaga org rumah…..biar kak sumi post gmbr kasi ko jeles…….hahahaa

    bluweeekkkkkkkk………………….

    hahahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *