September 26, 2020

Pratonton Nongkrong

7 Mei 2012 || MBO, Subang Parade.

Semalam, sekali lagi kami (aku&Puan Nunu) mendapat jemputan daripada MiG Online ke Pratonton Nongkrong di MBO Subang Parade. Since ada lebih 2 seat, kitorang invite adik PuanNunu & ‘dak Esso’ untuk join sekali.

 

Nongkrong bukanlah sekuel mahupun prekuel kepada filem Ngangkong. Sekadar persamaan konsep cerita mengenai ‘nombor ekor’ yang diketengahkan dalam filem ni.

 

Antara barisan utama dalam filem Nongkron nih. Eh eh ada Mon Ryanti le. Ada 3 orang awek dan 3 teruna dalam cerita ni. Hmm..yang baju kuning tu nak kira awek gak ke camne ek?:-p

 

Bak kata Mejar David Teo, Nongkrong pasti akan buatkan penonton gelak sampai bumbung runtuh. Yes! Dari minit pertama start Nongkrong ni, sampai le ke penamat, memang super lawak. Well said, sapa tak kenal Shaheizy Sam ngan muka seposen, Angah Raja Lawak yang memang lawak semulajadi dan Epy Raja Lawak yang boleh tahan gak ngan lawak dan loghat utaranya. Leh krem perut dok melayan lawak diorang nih. Nak-nak last part, diorang kena kejar ngan ‘puteri-puteri’ sambil pakai boxer ajo!

*gelak sorang-sorang..

 

Banyak-banyak event pratonton yang kitorang join, rasanya ni 1st gambar bersama…huhuhu..

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

12 thoughts on “Pratonton Nongkrong

    1. hohoho pic jatuh pon ko uplod ekk oky..malu sey..hahahanywhre thx sb sudi jd offical phaptgrooer kiteorg..so anyone deal wit oky n fahmi mmg sempoi..ssuai ngan tagline we shoot wht you want’ love, wawa n daud..

    1. hohoho…pic jatuh pon ko uplod ekk oky..malu sey..hahahanywhre thx sb sudi jd offical phtgrooaper kiteorg..so anyone deal wit oky n fahmi mmg sempoi..ssuai ngan tagline ‘we shoot wht you want’…love, wawa n daud..haha comel la wa oi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *