November 28, 2020

Setelah agak lama…..

Setelah agak lama tidak menghadirkan diri ke mana-mana event pra-tonton filem, akhirnya semalam berjaya gak mencuri masa untuk pra-tonton filem terbaru Metrowealth, TAIKUN. Sempat gak berjumpa dengan kawan-kawan blogger yang sudah dikenali sejak beberapa tahun yang lepas. Ada yang terkejut dengan kehadiran aku&Puan Nunu, siap perli manja lagi, “aik, dah balik Malaysia?” .grr…” bila balik ke darat bro??“..grrr..salah satu keindahan dalam bersahabat di alam maya dan juga nyata.

InsyaAllah, aku akan ada ‘free&easy time‘ untuk seminggu dua ni sebelum tiba waktu untuk aku&team bekerja keras pada episod projek fasa terakhir untuk tahun ini….lepas tu baru boley enjoy balik okkey!

*David Teoh senang-senang je collect RM8juta, ‘kitorang’ ni baru execute projek RM2juta pon dah termengah-mengah pancit..nak join Sahabat DT la pasni…:-p

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

One thought on “Setelah agak lama…..

  1. Sama laa. Aku pun lama tak join… He he..
    Nak join sahabat DT nanti ajak aku sekali…
    Nanti amkcik sebelah, tak buat muka pelik dah.. He he…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *