September 23, 2020

Keluar dari Zon Selesa

Current Mode : Unpacking & Packing

 

Baru je touch down@Kuala Lumpur, tak sempat nak unpacking segala bagai lagi, dah packing untuk next trip pada malam nih. Tapi bukan bersama Puan Nunu, tukar pasangan lak. Akan bersama klik aku, Idham ke Kertih selama 3 hari untuk setel projek kat sana. Dengan harapan, tiada aral melintang yang akan mendelaykan job kali nih. So that, aku boleh balik Besut pada hujung minggu ni untuk Majlis Perkahwinan adik sepupu aku, Aini..

 

Untuk kesekian kali, ‘nanti-nanti’ la aku update entri yang banyak tertangguh. Rilek luhh..mood masih tersenyum dengan kenangan 3 hari lepas di K.R.A.B.I with love : JMR+NUNU…tak sabar nak update, nak-nak entri bergambar. Super banyak ok gambar aku kali nih..

Puan Nunu: Nak kena gerak malam nih ke? Baru balik je ni kan??

JMR: Nak maju, kita kena keluar dari Zon Selesa..try fikir maksud ayat nih..

Puan Nunu: **angguk-angguk then salam cium tangan..

…nasib baik ada ayat untuk dia fikirkan dan difahami dalam masa 3 hari nih….kihkihkih..

Enjoice!

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

12 thoughts on “Keluar dari Zon Selesa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *