October 2, 2020

Guest Book || 12052012

Sambung lagi tentang majlis itu..

Since Majlis Penyatuan Dua Hati tempoh hari melibatkan undangan tetamu, seharusnya ada Guest Book kan. Ni idea Puan Nunu la, so aku ok kan ajer. Lagi pun dia yang DIY sendiri Guest Book tu. Tugas aku just cari material-material yang dia nak ajor..senang ajor..kihkih

 

Amik ko. Dah temanya pepel kan, kebetulan lak aku jumpa satu buku siap ada ring lak kt MPH. Mesti Mak Lagenda lagi suka bab-bak kaler pepel nih kan..dua tiga kali aku tengok, cam kreatif gak bini aku nih..simple tapi cool kan..

So, nak buat pe ngan Guest Book nih?? Buat pe lagi kan, semasa majlis berlangsung, kitorang letakkan kat satu sudut di pintu masuk, siap ada table lagi untuk dia woo. Dah tu, siap ada awek yang menunggu kat bawah nih? Mesti ada yang perasan, eh eh muka awek ni sama macam muka pengapit dia la..memang la sama, dah memang orang sama. Baju je lain..camano tu??? nway, thanx a lot Nana!

 

Aku tak sangka lak, rupanya ramai gak yang concern tang Guest Book nih walaupun hanya terletak di satu sudut ringkas. Paling best, bila dah setel majlis ni, bukak je guest book ni, macam-macam wishes yang so suwittt yang boleh aku baca. Korang memang suwitt lak!! Tenkiu untuk semua penyumbang tulisan-tulisan yang bagi aku sangat ‘cute’ ok!

 

 

 

 

alamak..Malik KLG pun sempat lagi leave the wishes ek!kihkih..so suwit la lu malik!hahah..

Pape pon, ribuan terima kasih atas semua doa-doa kalian dan ucapan-ucapan yang sangat manis untuk aku&Puan Nunu. Act banyak lagi wish yang tak sempat aku snap. Semua tu akan disimpan rapi sampai bila-bila..

*Oh ye..untuk 2,3 ari ni, maybe tiada update dari aku. Ngah bersiap-siap ke satu destinasi. Tanpa lappy, tanpa henpon..tapi DSLR tetap dibawa sekali..kihkih..dan mungkin saat ni aku di dalam pesawat bersama Puan Nunu tempat itu..weeeeeee~

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

15 thoughts on “Guest Book || 12052012

  1. happy birthday cik nunu..wah best hb belanja makan..kamera tu pun best..mahal tak jmr? terasa nak tukar kamera lah pulak..

    ishhh kalaulah akak dapat hadir dah tentu akak pun tulis gak kat buku tu…adohai

  2. Ecehhhh..cam la kitaomram tatau korang berdua pi mana kan?? Hahaha..’disana’ punya blogger suda kasi pecah loooobang da. Hak hak hak

    selamat berhanimon yeh. Err..ada x twitpic2 saat berhanimon di sana cam artis2 tu buat yek??

  3. since aku tak pi ritu, nanti2 kita jumpa sila bawak buku ni. banyak benda aku nak tulis…. he he…. congrats bro!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *