September 29, 2020

Bershoping di Nilai 3 bersama Irma Hasmie

Selesai mencuci mata di Pantai Teluk Kemang, kami meneruskan perjalanan pulang dan since masih ada masa, Cik Nunu minta singgah di Nilai 3 untuk jalan-jalan cuci mata ikut stail dia lak. Ok fine..

 

Rasanya ni first time aku ke sini kot. Takde motif lak kalau aku saja-saja nak datang ke sini sebelum ni kan. Skang ni, adalah satu dua tujuan kalau nak ke sini. Ok la, layankan ajer le kan. Tapi series, ni kalau kena ngan penggemar barang-barang kat sini, mahu tak cukup kalau hanya dibagi masa sehari untuk pusing-pusing kat sini. Dem, besar dan banyak giler kot kedai-kedai kat sini. Tiga jam pusing-pusing kat sini, tobat dah, pasni kalau nak datang lagi, kena bawak laptop atau PSP atau Ipad..ok fine..

 

 

Dua beranak ni sakan berwindowbershopping dan melawat dari satu kedai ke satu kedai. Wah, menduga betul misi kali nih. Macam pegawai daerah melawat kawasan pon ada gak. hahaha..

 

Dipendekkan cerita..eh eh Irma Hasmie le. Dan tanpa dirancang, cik Nunu yang penyegan, tetiba jadi ramah giler berbual sakan ngan si Irma nih. siap borak-borak pasal date kawen segala bagai nih.. aikk? Bila masa korang kenal ekkk?

**misi asal yang hanya untuk melawat kawasan bertukar menjadi ‘shopping’ sakan..well, wanita memang tidak boleh dipisahkan dengan gelaran ‘kaki shopping’ bukannya ‘kaki window shopping’..ahahaha..ampun ye mama…

Chowww..!!

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

10 thoughts on “Bershoping di Nilai 3 bersama Irma Hasmie

  1. belajo2 la slow2 menerima kejutan dr kami si kaum hawa ni..window shopping bermaksud SHOPPING. Dan SHOPPING bermaksud..ABISKAN SEMUA DUIT YG ADA! Hahahaha…

    Mujur pokcik sengal mak dah sedia maklum dan memahami! Hik hik hik..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *