December 3, 2020

Fiesta Belon Panas Putrajaya 2011

Jom layan pic masa hot ballon fiesta di putrajaya last weekend..aku takde sempat nak wat karangan panjang-panjang. Just layan next pix dengan pemikiran dan akal yang terbuka…
teringin nak main menda nih..
dan juga naik kucing nih..
dapat naik yang ni pon jadi..
..alangkah bestnya kalau dapat yang nih gak..
..ataupun yang ini…
..bila malam lagi meriah kalo dapat naik…
berbackgroundkan firework….
apa panas kebiruan pon, tetap aku nak naik…
tak dapat naik yang semua tu..dapat yang ni pon jadi….
 –
maafkan saya pakcik…

..dengan pemikiran yang terbuka..jangan gelak lebih-lebih lak…wassalam…

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

9 thoughts on “Fiesta Belon Panas Putrajaya 2011

  1. tak penah sampai lagi hot air balloon fest nie…… adoyai!!!!

    paragliding tu macam best….. katner nak naik kalau tadak fest ek???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *