September 27, 2020

Penat tapi berbaloi..

6/1/2012 ~ 7/1/2012 A’Famosa Resort Melaka

DONE dengan seminar anjuran kompeni di A’Famosa Resort, Melaka selama 2 hari 1 malam. Sekali-sekala berseminar sambil dibasuh otak oleh bos-bos yang berkaliber pun seronok gak. Biar pun sangat pressure untuk 4,5 jam, tapi baki masa yang lain memang ‘had fun’. Nanti aku up kat entri seterusnya. Dan juga, terima kasih readers sebab walaupun 2 hari ni agak bizi&tak sempat untuk berBW, trafik ke blog ni sentiasa maintain..:-)

 

2012 baru je bermula 8 hari. Tapi kije menunggu dah makin meriah. Since last year boleh dikatakan mencapai target, so tahun ni semua department perlu mengumpulkan sales RM35 juta untuk tahun nih..Nasib baik department aku hanya perlu capai target RM 6.65juta..tapi still, Project Department paling berat tugasnya untuk lakukan installation, servis&maintenance etc sepanjang tahun.sepanjang tahun okkey…

” Masa kije, kita fokus kije, masa main kita fokus main, lagi bagus, kalau kita boleh fokus dua-dua dalam satu masa…times change, people change..” ye, aku sukakan pesanan daripada salah seorang director..

…dalam masa dua minggu ni, dah dapat rasa kebizian tahap cipan. Mana nak setelkan order material untuk projek di Indonesia, silap-silap tersenarai untuk projek di Senoko, Singapore untuk kali ke2, supervise projek kat power plant Kapar, nak arrange product training untuk client,  nak setelkan training BOSIET, nak setelkan HIV screening test..bla bla blaa…huhuhu..ZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzz…

eh eh..tapi aku seronok dengar announcement dari big boss tadi, aku layak mendapat ‘special scheme’  dari kompeni.. alhamdulillah..

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

10 thoughts on “Penat tapi berbaloi..

  1. A farmosa resort ni bukan berantu ke bro?ramai dak ofis aku cakap camtu coz resort ofis eden ada sebijik kat sana..hik3..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *