Jom layan pic masa hot ballon fiesta di putrajaya last weekend..aku takde sempat nak wat karangan panjang-panjang. Just layan next pix dengan pemikiran dan akal yang terbuka… teringin nak mainRead More →

Salam tengahari di hari Ahad. Hujung minggu dah nak habes lagi. Esok dah Isnin lagi..tensi lagi..aiyoo..abaikan..Lets follow the flow. Wat dekk je..tapi perut lapar skang ni takleh watdek je, kenaRead More →

Haa, tu la gambar first daripada Nikon D7000 yang berjaya aku miliki tempoh hari. Aku pon tak tahu apa jadahnya spesis gambar pecah dara. Aku tahu pasal ‘term’ ni ponRead More →

Night View di Bergamo, Italy Gambar semata-mata, boley? Sebab-sebab dah terlupa nama-nama tempat ni. Yang aku ingat, kawasan ni terletak di pinggiran Bergamo sket, di atas bukit sket, ala-ala macamRead More →