November 27, 2020

Rahsia Instagram

Hai..

Dah brekpes?

..dah kan, sebab ada tengok gambar kat instgram awak..

Dah masuk ofis?

..mesti dah kat ofis kan sebab ada tengok gambar file kerja kat instagram awak..

Dan lunch?

..dah la kan sebab dah tengok update gambar ikan bakar cicah budu kat instagram awak..

Dah zohor?

..alhamdulillah, saya tahu awak dah solat Zohor, sebab dah tengok gambar sejadah kat instagram awak..

Dah balik ke?

..mesti on the way balik, tapi sangkut dalam trafik jem, sebab ada gambar lampu kete merah merah dibasahi hujan kat instagram awak..

Dah mandi..?

.. ok, yang ni saya konpius sebab saya tengok gambar kat instagram awak – MANGKUK TANDAS & SABUN..

Apakah?

…. gambar boleh bercerita 1001 cerita, tapi jangan sampai tersalah baca rahsia dan cerita..

Instagram aku: @JMR_BHR

MASIH TERCARI-CARI CARA BUAT DUIT SEMPOI DAN STEADY DARI INTERNET?
KESEMPITAN DUIT? BANYAK HUTANG?
INGIN TAHU CARA BUAT DUIT DI INSTAGRAM?

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

9 thoughts on “Rahsia Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *