August 15, 2020

Yang Tengah Down Atau Sedih, Boleh Baca Ebook Ini.

Time PKP ni ramai yang terkesan dengan apa yang berlaku. 

Kerja hilang, duit makin kurang, tak boleh bayar itu ini dan jika berlanjutan PKP, tak mustahil akan BANKRAP! 

Tahu perasaan bagaimana bila bankrap? 

Usahawan bernama Hafiz Mansor ni dah lalu dan hidup sebagai orang bankrap selama 6 tahun. 

Dari bisnes telekomunikasi, bisnes kedai jamu, kedai baju bundle sampai la buat produk sendiri akhirnya bankrap! 

Dari ada duit banyak, buat jualan RM2.1juta setahun dan lepas tu hilang satu persatu.

Dia tak ada apa. Hilang segalanya. Akaun bank kena freeze. Down habis! 

Walaupun hilang nikmat kena tarik tapi time tu dia dapat rasa Allah ada dengan dia. Allah masih sayang dengan dia sedangkan sebelum ni masa dia ada duit dia lupa Allah. 

Apa yang Hafiz Mansor buat? 

Semuanya dia kongsikan perjalanan naik turun dia berniaga dulu dalam satu ebook 210 muka surat beserta dengan gambar-gambar. 

Kalau korang masih boleh hidup dan belum bankrap, bacalah ebook dia sebab korang akan banyak belajar dari kesalahan dan kegagalan yang dia lalui. 

Sedangkan dia bila dah bankrap pun masih boleh buat duit dan penuhkan akaun bank apa lagi korang yang belum bankrap.

Mesti akan jadi lebih kaya dari dia ni. Percayalah. 

Dia nak korang bersedia dari fizikal dan mental dalam keadaan sekarang. 

Banyak ilmu yang korang boleh belajar dari pengalaman jatuh bangun dia sendiri. 

Buat apa kita nak rasai kegagalan kalau kita boleh belajar dari kegagalan orang lain. 

Hafiz Mansor sendiri kalau down dia akan baca balik ebook dia ni. Dan serius, air mata akan mengalir tanpa sedar. 

Belajar dari pengalaman orang gagal ni disini: https://bukulali.onpay.my/order/form/EBBMAK/1548

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

One thought on “Yang Tengah Down Atau Sedih, Boleh Baca Ebook Ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *