September 29, 2020

T-Shirt “Trust Me I’m A Professional Blogger”

Selesa Memakai T-Shirt “Trust Me I’m A Professional Blogger”

Dah 2,3 kali aku pakai T-Shirt hitam ini dengan tertera, “Trust Me I’m A Professional Blogger” rekaan orang kuat syarikat produksi Upin Ipin a.k.a Blogger No.1 Local Supporter.

Series, terasa lain aura bila memakainya.

Sebenarnya, T-Shirt ini khas daripada blogger MohdZarin.com sempena Give Away anjuran beliau tempoh hari. Rezeki aku untuk t-shirt free ini, dah jimat bajet beli baju bulan ni kan..hehe..Terima kasih Bro!

Kenapa aku rasa lain macam AURAnya bila menyarung t-shirt ini?

1- Design dia smart. Font kaler GOLD dengan latar belakang, hitam, memang ‘timbu&hidup’.

2- Ada perkataan, “..I’m A Professional Blogger”..sangat positif auranya. Cuba awak pakai t-shirt yang tertera, “..I’m An Idiot Blogger”..rasa lain macam gak kan? kahkah..

3- Ada URL “JMR23.COM”..konfem, tak de siapa boleh pinjam/rembat baju aku ni..haha

Professional Blogger

Aku suka dengan material T-Shirt ni. Sejuk je. Lagi best, mulanya aku mintak saiz XXL, tapi bro Zarin lebih bijak mengukur saiz baju aku. Keputusan beliau untuk saiz XL, sangat kena dengan susuk tubuh aku. Paling penting, kaler HITAM. Tak risau comot bila sesi food review..hehehe..

T-Shirt "Trust Me I'm A Professional Blogger"
“Ddy, adik pun nak minummmmm gak”

Terima kasih bro Zarin. Semoga terus maju dalam penulisan blog sebagai seorang profession blogger.

Note: Semua orang boleh menjadi seorang blogger, tapi tidak semua mampu menjadi seorang blogger yang professional dan beretika. 🙂

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

8 thoughts on “T-Shirt “Trust Me I’m A Professional Blogger”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *