August 11, 2020

Sebelum: “Jom ke Camera Expo!” Sekarang: “Jom ke Baby Expo”

Kalau sebelum nih..pantang je ada camera fair, atau apa-apa photography fair, kompom aku akan spend masa kat situ barang sejam dua..

 

Tapi tu dulu la..zaman anak teruna..

Sekarang ni, minat dan masa telah beralih arah..mat salleh cakap, times change, people change..

 

Toh Puan dah request awal-awal, since minggu ni aku ada masa terluang, hari ni dah tak sempat la kan, mungkin esok atau lusa.. sangat excited okkey..lagi pun ni first time dalam hidup aku kot..My First Time….~

Kalau umi aku baca ni, mesti dia cakap ” Dah besar anak jantan aku nih…...”..:-p

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

3 thoughts on “Sebelum: “Jom ke Camera Expo!” Sekarang: “Jom ke Baby Expo”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *