December 7, 2023

Iron Man 3: My Way

“Today is the first day of what’s left in your life”

OMG!

Tony Stark muncul lagi dengan gabungan suit canggihnya- IRONMAN!

Iron Man suit memang sudah dicipta dengan teknologi dan kelengkapan terkini hasil ciptaan Tony Stark. Tapi kemungkinan untuk saya mencipta satu suit yang lebih baik tetap ada.  Hanya satu tujuan, untuk jadikannya ‘extra special‘ supaya pihak musuh tidak mampu menandingi kehebatan suit terhebat ciptaan JMR, saya namakannya sebagai Flexi Mark23!!.

Bagaimana Flexi Mark23 dicipta dan ciri-ciri istimewanya?

Ciptaan suit yang lebih pintar ini dilengkapi dengan teknologi nano dilengkapi sistem gps,secret nano-weapon, autofacedetection selain daripada material yang lebih kukuh, tahan peluru dan lebih bercirikan aerodinamik serta mampu terbang melebihi kelajuan supersonik. Material untuk suit ini juga akan menjalani ‘stress test‘ sehingga mampu menahan hentaman sekuat hentaman meteor. Ujian ke atas material ini akan dianalisa secara berterusan untuk mendapatkan hasil yang terbaik pada setiap masa.

Flexi Mark23 juga mempunyai sistem komunikasi hanya dengan pemilik asal bagi mengelakkan suit ini dicuri/disalahguna oleh pihak lain. 

Paling penting, Flexi Mark23 mempunyai ciri istimewa- IANYA FLEKSIBEL! Flexi Mark23 mampu mengecil tanpa dikesan oleh pihak lain dan mampu kembali kepada saiz asal hanya dalam beberapa saat.

Flexi Mark23 mempunyai ciri fleksibel yang mampu mengecil hingga sebesar Quart size ini, ianya SUKAR DIKESAN kan??

Done!

Terima kasih kepada Walt Disney Studio Motion Studios untuk 30 exclusive screening passes , khas untuk Nuffnangers yang gilerkan IRONMAN seperti saya!

Gimme 1 pair Nuffnang Premiere Screening of Iron Man 3!!!

Jom tonton trailer IRONMAN 3 yang bakal ditayangkan di pawagam Malaysia pada 26 April 2013 ini!

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

6 thoughts on “Iron Man 3: My Way

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *