November 27, 2020

Laser Tag bersama Redmummy.

17 Februari 2013 || Laser Warzone e@Curve.

Orang cakap, benda yang menggembirakan memang akan ada repeat. Tak kisahlah penat ke, pancit ke, kalau enjoy doing something, pasti akan repeat lakukan benda tu. Contohnya main laser tag ni! Penat, krem, berpeluh ketiak ke kangkang ke, kalau ada offer main lagi, pasti akan join la. First time main masa event SpeakOutLoud, so kali ni, second time main dengan ‘team baru’..terima kasih di atas jemputan daripada Nuffnang dan Redmummy!..

 

Cum as blogger gathering untun supporter supporter Redmummy.com selaku mak merah paling hot kat dalam Malaysia nih..ouch..

 

Introduce my team!! hahaha..aku sahut cabaran kali nih. Kalau lain-lain team pasti ada jantan gagah perkasa, aku dengan bangganya rela bergandingan dengan awek-awek hot Malaysia. Satu je prinsip aku, yang kuat tak semestinya datang dari sifat fizikal, tapi kekuatan mental dan kemantapan strategi. hahaha..ok la, we did it, menang gak sekali, kalahkah team Captain Abang yang mempunyai kekuatan 3 lelaki 3 perempuan. Well done Purplelicious!

 

hahah..bersama finalist, team Arena(green) & Mak Jemah(blue)..  Mak Jemah, walaupun nama tak gah, tapi masa final mantap giler. Betul-betul diorang titik team Arena. Congrats!

 

Tempat ke-3..Sharpshooter..apalah rasa gigitan medal tu ek? owh..yang baju merah tu Kak Red kan dari Redmummy? kihkihkih

 

Macam jodohlak, semua kaler merah. Tolak Kak Red, lengkap kuota 4 tu..kahkahkah..

 

Arena – Naib Johan.

 

Champion- Mak Jemah.. Siapakah Mak Jemah sebenarnya..adakah Cik Lily atau Cik Epal?

 

Oleh kerana taknak team Mak Jemah berebutkan piala tu, at last aku gak yang berjaya bawa pulang. Senang, takyah berebut-rebut..

Thanks to Nuffnang & Redmummy for this great gathering..insyaAllah jumpa lagi di lain episod!

 

more pic di Facebook JMR:Travelog Kehidupan.

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

12 thoughts on “Laser Tag bersama Redmummy.

  1. good game bro
    syok jugak men lasertag rupenye, baru first time main arituh

    sluar merah team purplelycious tu hebak ah
    asyik mati kena tembak kat die je , LOL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *