September 29, 2020

Siapa itu blogger?

Pernah jumpa suasana atau keadaan sebegini? Siapa diorang ni?

 

Kalau korang pernah nampak keadaan sebegini di depan makanan, tak kiralah di warung atau restoran, 90% konfem diorang tu blogger..

Info: Seorang blogger secara automatik akan cenderung melayan nafsu ambil gambar makanan daripada melayan nafsu makan. Bila dah puas layan nafsu ambil gambar, baru layan nafsu makan. Itu hakikat, bukan apa, sebab gambar-gambar tu semua akan digunakan sebagai material untuk blog post mereka. Bukan sebab diorang ni sakit mental etc. So sesiapa yang lepak makan dengan mereka seperti ini, perlu memahami situasi havoc sebegini, bukan sebab diorang ni ada sakit mental etc, tapi kerana diorang ni adalah blogger..

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

8 thoughts on “Siapa itu blogger?

  1. sangat setuju dengan pendapat bro…memang ramai yang akan pandang pelik bila tak biasa dengan pemandangan macam ni…tapi kalau blogger, bila da puas ambil gambar makanan tu baru la senang hati nak makan…:D

  2. he he he..bukan main kusyuk lg memasing suruh sepinggan makanan tu berposing eyh. Err..tapi mak pun sama gak tu. Makanan smpi, amik gambo dlu yg penting. Makan, kendian2kan.

    🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *