September 20, 2020

4th Maternity & Children expo @ Midvalley

Assalamualaikum dan selamat hari minggu!

Jadi, apa plan hari minggu kali nih?

 

 

Kalau takde plan, meh aku nak kasi plan. Nak-nak kepada sesiapa yang sedang dalam mode maternity, mahupun yang sudah mempunyai anak. Hmm..tapi kepada yang still masih bujang, tak salah kan kalau nak gak ke Maternity & Children Expo ni kan, bermula semalam hingga 2 Dec 2012. Jom-jom..jumpa di Midvalley ye. Tapi tak pasti lagi ‘time’ bila nak ke sana..

** ..pejam celik pejam celik, tup-tup dah 5bulan rupanya…

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

3 thoughts on “4th Maternity & Children expo @ Midvalley

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *