December 3, 2020

Dari Besut ke KL

2 September 2011 : 8.00am

Selamat pagi readers!

Semasa entri ni dipublishkan, aku dalam perjalanan pulang ke KL selepas seminggu bercuti sempena hari raya Aidilfitri 1432h. Hmm..takde banyak cerita yang boleh aku kongsikan tentang Hari Raya tahun ni. Ada cerita gembira, ada cerita celaka. Ahh..lain kali la aku cerita. Aku ngah driving nih…..

Aku harapkan tiada traffic jamm yang macam gampang di hadapan nanti. Sebab aku perlu sampai lebih kurang jam 3 petang di Kota Damansara, bukan sebab nak gi bazar ramadan, tapi memang itu masa yang telah ditetapkan, kalau tak perut aku meragam lapar!

Ok la korang, rasanya pasni blogging world akan kembali meriah seperti minggu lepas. Dan pasti banyak episod-episod raya yang akan diupkan untuk tatapan Rakan Blogger lain. Aku tunggu gambar-gambar awesome daripada korang sumer…

Doakan aku&familiku yang lain selamat sampai & juga doakan segala perancangan untuk hujung minggu ni berjalan lancar dan dipermudahkan olehNya..amin..

J.M.R

 

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

4 thoughts on “Dari Besut ke KL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *