November 27, 2020

Oh Disember! dari kejuruteraan ke fotografi..

Assalamualaikum wbt dan Selamat Pagi..

Hi office, i’m back!

Setelah 4 hari bercuti panjang, ye cuti ganti sebab aku hilang 2 kali weekend semasa bertugas di laut dalam minggu lepas. Kebetulan famili aku dari Besut, datang bercuti di KL sambil hantar adik bongsu aku ke Uitm Segamat. So leh luang masa dengan diorang gak la kan sambil-sambil berehat..

Dan..semalam, bila semua dah pulang ke kampung, terasa sunyi lak rumah nih. Dah tu, Puan Nunu lak masih di ofis lagi. Nasib baik teringatkan set soalan intebiu yang dihantar oleh editor daripada sebuah majalah XXX(takleh gitau nama lagi) yang ingin menemubual dengan lebih lanjut lagi pasal fotografi&blog aku. Segan dan terharu pun ada gak masa pertama kali dihubungi..insyaAllah, aku cuba buat yang terbaik..

 

Bagaimana anda meminati bidang fotografi?

Enjoice!

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

12 thoughts on “Oh Disember! dari kejuruteraan ke fotografi..

  1. Haaa.. Taniah, dik.. Maju setapak lagi dalam ‘limelight’..heheh.. Dah kuar nanti tag nama akak kat pesbuk yea? Nak nompang glemer..kih3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *