September 23, 2020

Jajahan Ke-5, Burger Bakar Abang Burn

Setelah diwar-warkan oleh duta kecil Burger Bakar Abang Burn a.k.a Hazman FB, kami berkesempatan menerjah jajahan terbaru Burger Bakar Abang Burn di Tanjong Village Food Court, terletak betul-betul di sebelah Starbuck Dataran Sunway.

 

Tertunailah Hasrat Di Hati setelah sekian lama mencari..hahaha..paling penting, dekat dengan rumah, jalan kaki pon boleh sampai, dan masa aku pergi ni, tidak perlu nak beratur giler-giler panjang..hmm..maybe sebab baru bukak kot..

 

Amik order luh. Boleh pilih patty / isi burger , samada mahu ayam, daging atau kambing. Specialnya adalah homemade burger daging yang dibakar, dan burger ayam dimasak secara goreng. Pastu kalau nak add apa-apa pon boleh, semua ada atas menu tu.

 

Pilihan ibu mengandung. Burger Ayam+1 slice cheese+Supremo..siap ada mushroom+onion ring ahak..no no tidak baik untuk kesihatan okkey. tapi sekali sekala bolehlah. Sebenarnya Puan Nunu request untuk burger yang dijual kat stall tepi jalan, tapi bila ternampak promo cawangan terbaru Burger Bakar Abang Burn ni, terus teringin ke sini lak..

 

Burger Bakar Daging Supremo. Siap ada cheese meleleh, mushroom goreng+ onion ring..Superb okkey dengan well-done style bakarnya. Burppp..

*Recommended untuk korang yang sedang mencari burger bakar terbaik. Kalau tak jumpa Jajahan Ke-5 ni, boleh calling-calling aku, aku akan tunjuk lorongnya. Janji dapat sebijik Burger Bakar pon jadiklah..kahkah..Enjoice!

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

5 thoughts on “Jajahan Ke-5, Burger Bakar Abang Burn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *