November 26, 2020

Geng Galaxy

Salam dan haluuu!!!

Eh eh rasa semalam baru je update entri..tapi bila tengok date last update, dah nak dekat seminggu gak le bersawangnya. Blog je tak berupdate, tapi blogwalking tetap berjalan seperti biasa, even tak tinggal komen. Agak kebizian dengan projek terbaru..grr taknak bercerita pasal projek sebab akan menyentuh emosi diri sendiri yang bakal kehilangan nikmat Hari Raya Korban sekali lagi untuk tahun ni..

Oh ye..

Seikhlas hati, daku memohon maaf kepada Apple Family, sebab terpaksa berpaling tadah dan mungkir janji.. tu la, sapa suh Iphone5 release lambat sangat kat Malaysia, dah tu, yang agent bawak masuk ke pasaran Malaysia lak, terlalu tinggi..dem..kahkah..

Nasib baik, geng yang kat umah pon memang dah tersedia ada Geng Galaxy …So, S3, welcome to our family..~

 

Itu je nk hupdate utk teaser yang kesekian kali…kihkih..sedang warmup nak daily update..nak-nak cerita ke jalan-jalan ke Melaka pon belum sempat nak update lagi..

Enjoice!

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →