December 3, 2020

Sabarlah sayang..

 

Pejam celik, pejam celik..rupanya takdelah lama sangat sebulan ni kan..hahaha..Sudah mahu pulang ke daratan, bolehlah cakap gitu kan? Of koslah kan. Fuhh..Terasa nikmat klimaks yang tak terhingga bila nama sudah sah dibooking dengan radio operator dan timesheet juga sudah cantik disign oleh PLE..tengok langit pon cerah seperti merestui kepulangan aku kali nih.

Apa lagi, jom pack-pack sumer barang, serahkan T-card, attend boat transfer&safety briefing, signout nama and waiting for departure time! Tu la rutin dan prosedur yang harus dilakukan sebelum dibenarkan ‘demob’ ke darat untuk setiap pekerja di lautan dalam..

Oh yeah..

Betul la cakap orang ” Penantian itu satu penyeksaan..tapi gua suka!

Jom memborong coklat di Labuan!

Enjoice!

*haha..entri ni patut semalam, ni dah dalam flight ondeiwey to KL walawey!!

 

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

5 thoughts on “Sabarlah sayang..

  1. Mana boleh sabar? baru kahwin ni..hahahaha…..

    inila antara dugaan….be strongg especially for ur wifey…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *