October 21, 2020

Terima Kasih

11 Februari 2012: 1000

Bangun tidur, senyum sorang-sorang.

Amik baju kotor, masukkan dalam mesin basuh, senyum sorang-sorang.

Bakar roti, buat teh hijau, senyum sorang-sorang.

Bukak laptop, check sumer email, senyum sorang-sorang.

Start brekpes, hirup teh hijau panas, senyum sorang-sorang.

Senyum sebab teringatkan hari indah semalam, seharian berada di plant, jam8 malam sampai rumah. Celebrate ngan team sepanjang, tepi boiler, penuh ngan kotoran, sambil buat termination, sambil gelak-gelak, sambil muka series sekor-sekor, pastu gelak balik. Dan bila semua siap, masing-masing membongkang. Nasib baik ada yang sanggup untuk standby sebelum unit tu mula beroperasi.

Alhamdulillah, sempat gak call umi/ayah semalam, dan juga kuar dinner semalam dengan Cik Nunu walaupun 2jam jer spend masa bersama kat kedai Abang Besar tu. Ok la tu daripada tak sempat langsung kan. Kang ada yang tarik muka lak..hahaha..

Itu kisah semalam..

Kisah pagi ni dimulai dengan senyuman..tapi tak lama kot..

Dapat sms daripada ‘diorang’ yang tentative date sudah keluar. 15 Februari ni dah kena gerak ke tengah laut..

* grr..senyumah makin memendek nih..ok la tu, jangan benda lain makin memendek dah le..hahahah..

Yeah..gigih aku reply satu per satu besday wish tu. Banyak giler kot. Thanx korang sumer untuk ucapan&doa-doa itu!

Happy Weekend readers!

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

7 thoughts on “Terima Kasih

  1. happy bday!
    thanks sbb beri comment kat page zaf.
    watashi no bun made shiawase ni natte kudasai!!!
    my prays will always be with u n her =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *