October 26, 2020

Happy June!

MAY was OVER!

Bulan Mei 2012 berlalu dengan jayanya. Even aku rasa semacam je panjangnya bulan Mei lepas, tapi tetap panjatkan rasa syukur, alhamdulillah..macam-macam ‘perkara’ yang berlaku sepanjang Mei yang lepas menjanjikan lebih lagi warna-warni dalam kehidupan aku. Outstation yang penat tapi hebat, Majlis Persandingan yang penat tapi indah, percutian ke luar negara yang penat tapi manis dan macam-macam lagi la.ย 

Welcome JUNE!

Yeah..hari ni dah 1 Jun 2012. Permulaan yang baik bagi aku. Semalam first time tido di rumah baru kami. Act kunci dah dapat dalam minggu lepas, tapi semalam baru decide nak ย tidur sana, lebih-lebih lagi bila ada famili dari kampung yang datang teman..kihkih..Barang-barang pun tak habis pindahkan lagi. Tapi alhamdulillah, segalanya berjalan dengan lancar. Agreement dah setel, just tunggu relocate Unifi aku ke rumah baru nih je. Harapnya semua dapat setelm within a week..sebabnya lepas tu jadual kerja laut dalam aku akan bersambung lagi. OH dem..

*tadah tangan..

“Ya Allah Ya Tuhanku, permudahkanlah urusan harianku dan berkatilah setiap amalan dan kerjaku ini yang Allah..Sesungguhnya Englaulah Maha Mengetahui dan Maha Menyayangi”

amin…

Luck is what you have left over after you give 100% ๐Ÿ™‚

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

2 thoughts on “Happy June!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *