December 2, 2020

Kepuasan berblogging..

Morning der!!

Hari Ahad kali ni tak sama seperti selalu, sebab esok kan masih lagi cuti untuk semua pekerja-pekerja di negeri Selangor sempena Hari Keputeraan Sultan Selangor. So, otak masih stabil dan tak stress sebab nak kena masuk ofis keesokan paginya. Lekkk luhh..

Brekpes pertama hari ni, blogwalking! Apa barang jadi blogger kalau malas nak berblogwalking. Takkan asik nak tunggu tamu datang blog sendiri je, walhal ko malas nak terjah dan komen kat blog orang lain. Tak best la gitukan. Belajar-belajar la memahami konsep “Win-win situation” kan.

Then, seperti biasa, dah menjadi compulsory blogwalking kat blog-blog geng sendiri luh. Masa kat blog Shakiddo-Parenting blogger yang kaw-kaw meningkat naik, aku senyum sendiri..mungkin ini juga adalah satu kepuasan menjadi blogger selain daripada mendapat ramai kawan baru daripada background yang berbeza, dan juga menjana Ringgit Malaysia yang tidak disangka-sangka..

 

Senyum tak perlu kata apa-apa:-)

“..memberi mesti dengan kasih sayang. Tanpa kasih sayang, memberi adalah beban dan benci “

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

11 thoughts on “Kepuasan berblogging..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *