October 1, 2020

AK5185 MYY-KUL

Aku dan kamera memang tidak boleh dipisahkan, sejak dari kecil lagi. Masa tu kamera guna filem gulung-gulung lagi kot. Sekali kena cuci, memang makan RM40 lebih kot. Hasilnya, setengah jadi, setengah gambar lagi memang berseni dan ‘blur’ giler okkey. Memang ke tong sampah la tempatnya..

Kalau takleh berusung DSLR aku, apa saje gadjet yang boleh menyenap gambar, akan digunakan sesuka hati. Jadi tak jadi belakang kira, zaman sudah berubah, transfer ke laptop, boleh je tengok hasilnya.

Meh layan update ringkas aku hari ni, sewaktu penerbangan pulang dari Miri ke Kuala Lumpur semalam, menggunakan Nokia 5228..takde lens-lens bagai nih..hahahah…

 

 

 

Dan gambar last ni memang aku snap khas atas permintaan Abang Angkat kepada awek dalam gambar nih. Tak nampak? Memang le,  Nokia 5228 memang takleh pasang zoomlense okkey..kihkih..Abang Angkat dia tanya, ada sesapa kenal?

 

Amacam hasil daripada Nokia 5228 ni? Macam ok gak kan..

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

2 thoughts on “AK5185 MYY-KUL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *