December 2, 2020

Uptown Girl

Giler lama aku tak jumpa ‘memba-memba’ lama aku nih. Terus minda ni dok teringat kenangan masa sekolah luh. Malas nak cerita panjang. Yang aku ingat, aku kena kutuk kaw-kaw ngan memba aku yang lain sebab dok miming lagu ‘memba-memba’ aku yang nih. Retis la plak kan memba-memba aku nih. cilakak.

Sejak kejadian tu, aku malas amik tahu pasal ‘korang’. Sorilah wei, even ada budak sama tingkatan ngan aku, dia pakai spek tebal, siap amik poster muka korang, wat jadi cover file, siap dok peluk gi kelas prep petang, prep malam. Aku lupa dah nama mamat nih. Kepada kawan-kawan ku di sekolah faris, sapa ingat lagi budak laki nih, masa form 3, dia punyer file Geografi, dia balut ngan muka Bryan…dem aku lupa la nama dia..

penulis bersama ‘memba-memba’ lama.

kahkahkahkah.

Semua cerita berkaitan memba-memba aku kat atas ni adalah tipu semata-mata kecuali cerita mamat specky yang balut file geografi kat sekolah faris luh.

………………………………………………………………………………………………………….

Sebelum aku teruskan coretan ni, a bouquet of Thanx kepada Cik Tasha sebab bagi pass Silver untuk Konsert Westlife Gravity Tour-Live in KL di Stadium Bukit Jalil kat aku& Cik Nunu. Bukan main suka lagi cik Nunu. Aku lak, bukan main bengkek lagi kena follow..bukan apa. Out dated la Westlife in, skang ni musim justin bieber la! tak pon k-Pop..baru layan..kahkahkah..

**tapi aku lagi bengkek ngan sekuriti kat sini. DSLR takleh bawa masuk, tapi kompak kamera leh plak ek?? kata Strictly no Photography. fak yu omputih cakap…

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

2 thoughts on “Uptown Girl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *