September 28, 2020

Sila buktikan (2/10)=2

Amacam? Leh buktikan ke idok?

Saje aku kasi, nak kasi ligat sikit kepala otak berpikir pagi-pagi nih.

Kalau ko artwork student, I don’t think u can prove it..

Kalau ko commerce studunt, terang-terang ko akan jawap itu soklan bangang.

Kalau ko medic student, mesti ko akan katakan ini satu penemuan baru.

Tapi kalau ko engineering student, ini kacang bagi korang kan..kan?..kan???

Kan aku dah cakap. Senang bangat dowh! Ko tak masuk lecture pon leh cakap soklan bangang camni kan. Bijok bijok..

Engineering student paling bijok, tapi sila berwaspada dan get ready bila masuk alam pekerjaan.

Kalau my future child tanya aku, ” Daddy, in the future, what should I do? Jadi macam daddy ke ” (pehh! anak kecek ore putih panggil daddy..kahkah..)

…..aku akan suruh dia pikir 4,5 nam kali untuk dia amik engineering course…

 

 

 

 

kahkahkahkahkah..mood malas di hari Jumaat. Esok holiday selepas 2minggu tak rest di hujung minggu! weehoooooooooooooo~

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

3 thoughts on “Sila buktikan (2/10)=2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *