December 2, 2020

hazmanfadzil.com belanja tiket wayang.

Pucuk dicita, ulam mendatang,

orang bagi tiket wayang percuma, aku memang pantang.

Setelah dua kali aku cancel pelawaan Food Hunter Blogger untuk hang out layan movie kat GSC Midvalley, kali ni aku free, dan bersetuju untuk melepak di GSC Midvalley semalam. Sorang lagi blogger gojes dari madammondoq.com bersama lalinknya juga ada, dan of kos la sorang lagi tu ialah dari teddypinkygurl.blogspot.com..(panjang tol linknya, bila nak ada domain sndr nih???)..hahaha..

Malangnya, di saat-saat akhir, si Food Hunter Blogger ni lak terpaksa batalkan kehadirannya di ‘event’ pada malam semalam atas sebab-sebab tertentu katanya. Aku saspek, dia nak gi jumpa a.y.a.n.g dia.

Plan asal nak tengok Reel Steel. Eh memang Food hunter Blogger tu dah beli tiket pon. Tapi atas sebab-sebab ‘teknikal’ yang kalo pikir balik “how come sorang pon leh tak sedor?????” aku redha je dengan ketentuan Tuhan. KLIP 3GP menjadi pilihan. nywei, thanx for the tiket bro. Rilex jangan sedih sangat, kalo rasa nak repeat jemput kitorang lagi, i okkey jer…..:-p

KLIP 3GP..series unik giler. lalink madam yang kurang sihat dan baru je amik ubat selesema pon tak jadi tidur. Aku lak sampai ke saat ni, masih terfikir dan mencari jawapan kepada soalan nih….

” What is the jadah yang cuba korang sampaikan??????”

kahkahkahkah…

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

7 thoughts on “hazmanfadzil.com belanja tiket wayang.

  1. Pingback: REAL STEEL – Courage is STRONGER than steel |
  2. errrrhhhh… biar btui korang neh. kan ker pelem2 melayu byk ‘pengajaran’nyer?….>>sambil2 buat lagak ala2 ‘tersentap ati mak, nak’…

  3. mungkin depa nak cakap, “ko amik klip ehem2 aku, ko jual plak tuh, apa agi..meh cni aku bunuh ko, biar ko rasa apa yg aku rasa. ko igt adegan ehem2 aku ni leh wat niaga ke hapa!!!”

    camtulah kira2nya..besalah, org melayu nak jadik omputih. salunya, org kita akan malu kalau klip kita disebar2 ngn ada bayaran kalau nak dilihat. akhirnya membawa kpd bunuh diri. tp kali nih, dy nak tnjuk, apa tindakan org yg kena aniaya tuh bila dy dpt klip tuh, nak2 plak org tuh separuh gila, kann~~ kot la rasanya…hekhekhek

  4. hahaa.. stuju bro. smlm pegi tgk jugak ngn cikepal. sudahnya ‘aku tengok ko,ko tengok aku”. xphm ape motif cite ni. buang mase jekkk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *