December 6, 2020

No Strings Attached bersama Jutawan Blogger Redmummy

Gambar dicilok daripada Broframestone.com.
No Strings Attached. No comment pada jalan cerita sebab Kak Red cakap tak best, tapi Bro selaku partime maskot Digi semalam, cakap movie tu best gilerrr!!! Tak senang duduk katanya….aku pon tak senang duduk gak sebenarnya..kahkahkah..
Since dah lama tak layan movie kat TGV KLCC, semalam terasa macam enviroment baru lak. Terima kasih pada Jutawan Blogger Redmummy(copy ayat bro ni..) sebab bagi dua tiket movie tu. Walaupun tak mintak dibalas budi membeli kopok lekor ganung, tapi kalo ada lagi pasni, leh jemput-jemput lagi ek..
Okkey la..sambung rest jap di hari Sabtu nih. Penat selepas sepanjang pagi tadi dok mencari kekasih hati baru JMR! Finally, dah jumpa! Tak sabar nak bermanja mesra nanti. Nanti-nanti la citer pasal ni, mahu rest  jap petang ni dan layan teater Terima Kasih Cinta di Istana Budaya malam nih. Thanx in advance for the ticket, juga daripada seorang blogger.
Sapa cakap layan blog tak pekdah! Bos, sila jawab!

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

8 thoughts on “No Strings Attached bersama Jutawan Blogger Redmummy

  1. Arghhhhhh…mak x sabar nak tgk kekasih barumu itu!!

    adakah se syeksi fasha sanda??

    semontok anjelina julie??

    Semantap mak??

    Ahaks…

  2. terlepas peluang dapat tiket free jamar.

    akak nx week tengok teater terima kasih cinta tu..fokus terus pada anding taw..aiseh..promote my adik kejap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *