December 2, 2020

Gambar Pecah Dara

Haa, tu la gambar first daripada Nikon D7000 yang berjaya aku miliki tempoh hari. Aku pon tak tahu apa jadahnya spesis gambar pecah dara. Aku tahu pasal ‘term’ ni pon selepas salah sorang member photographer aku dok tanya mengenai ‘first snap/capture daripada DSLR baru’ a.k.a ‘Gambar Pecah Dara‘..gilo..DSLR pon ada gak dara / tak dara ek..kahkahkah…

Agak-agak, ada tak DSLR berstatus Janda?…………………………..

kahkahkah…cuba teka, pejadahnya ‘gambar pecah dara’ kat atas tu????????

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

16 thoughts on “Gambar Pecah Dara

  1. teringin juga beli satu DSLR nikon ni.. buadak opis pon baru je angkat satu D7000 ni.. panas2 lagi.. hehehe.. dah pecah juga dara DSLR tu..hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *