November 26, 2020

Riang Ria di Bukit Keluang, Besut, Terengganu

Kalau balik Besut, Terengganu, memang tak sah kalo tak melepak di Pantai Bukit Keluang..lebih-lebih lagi bila sedara-sedara dan kekawan dari luar negeri ada bersama..luar negeri?? Betul la kan, KL kan luar daripada luar negeri Terengganu..
Kazen aku, Eleena Jasmine dari KD8. Sampai roboh tangga tu, nampak sangat berat..kahkahkah..
Owh, patut la. Ada cik Nunu sekali..memang roboh le..
Cik Nunu & adik bongsu aku, Nazuha. Bajet ayu dua-dua..kahkah..
Si Jasmine ni, kalo posing memang gaya cam nampak hantu! Eh, yang akak kat belakang tu, cam sodap je makan tu..
Hahah..see..aku dah lepas..agak-agak diorang leh lepas tak lalu kot celah-celah batu tu..hahahahah
Degil ni! Dah tao size melebih had, lagi mahu masuk..kahkah
Seb baik lepas…
Suka gile main ombak. Natijahnya, basah giler membawak ke abes lencun seat kete..kena tukar leather seat le..
Tak sekolah, sekolah rendah, sekolah menengah. Yang sekolah menengah gaya dah macam tokey..tokey kopok lekor ganung!
Sumer pix disnap menggunakkan DSLR Sony model apa ntah. Banyak gile gambar diorang, last-last takde sikit pon gambar aku. Baru ingat nak upload gambar bersama ngan sorang awek berbikini merah ngah mandi kat pantai tu, camana leh takde lak dalam file kat lappy ni. Dah stok limited tu..ada sesapa delete ke??????????

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

9 thoughts on “Riang Ria di Bukit Keluang, Besut, Terengganu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *