September 29, 2020

Blog & Raya

Salam bloggers & pembaca-pembaca blog sekalian.

Wah..wah..wah..aku rasa macam meriah giler dunia blog hari nih. Sana sini leh baca entri-entri terbaru daripada blogger dari seantero dunia. Berbanding dengan minggu lepas, sunyi seketika dunia blog nih kecuali dua tiga kerat blogger yang menten update entri terbaru setiap hari, walaupun hari raya. Tahniah korang!

Dan aku tergolong di kalangan blogger yang gagal menten update entri setiap hari. Dan hari minggu lepas merupakan tempoh paling lama aku tak sempat nak update. Uiks..sudah mencari ruang masa, tapi penuh dengan aktiviti-aktiviti yang melibatkan hampir keseluruhan famili aku.

Semoga semua aktiviti di alam realiti dan dunia maya kembali normal selepas ini. Stay tune di blog ini ya!

**menyusun semangat demi meneruskan perjuangan yang takkan tiba di titik noktahnya..hmm…

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

3 thoughts on “Blog & Raya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *