September 24, 2020

Robocar Poli Police Department

Dayyan dan Robocar Poli memang tak dapat dipisahkan sejak tahun lepas. Ingatkan dah jadi abang ni, dah tak minta team Robocar Poli seperti gambar kat bawah ni, tapi……

 

…akhirnya Poli Police Department dah selamat join team lain dalam koleksi abang hensem Dayyan.

Hajat ddy mencari casing Ipad2 berharga RM20 di GM Klang, dikenakan ‘cukai’ RM65 untuk 1 set Robocar Poli Police Department ni…what to do..asalkan anak gembira dan terus doakan kejayaan mmy&ddy dan dimurahkan rezeki..insyaAllah..

 

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

13 thoughts on “Robocar Poli Police Department

  1. Sekarang ni memang musim Robocar poli kan. Kan mana-mana ada cerita ni, record dalam Astro, dalam hp mama, dalam hp abah..habis data download cerita ni je

  2. kadang-kadang tu terlayan juga Robocar Poli ni kat astro…haha…syok juga layan…rasa macam nak beli je Robocar Poli ni…tapi segan pula nak masuk kedai mainan…kih3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *