December 3, 2020

Pakej bersalin di Hospital Pantai Klang.

Pakej bersalin di Hospital Pantai Klang.

Sedia maklum, Hospital Pantai ada banyak tempat. Rasanya setiap tempat menawarkan pakej dengan harga berbeza. Memandangkan, sejak disahkan mengandung kali kedua, dari bulan pertama hingga ke sehari sebelum bersalin, Puan Nunu memang lebih selesa lakukan ‘check up’ dengan Dr.Tricia di sini. Lagi pun, boleh check up di hujung minggu dan dekat dengan rumah mak.

Selepas aku up entri pengalaman aku menemani isteri bersalin kali kedua, ada yang bertanya. tentang kos pakej bersalin di Hospital Pantai Klang. Harap maklum, ini untuk Hospital Pantai Klang je ye, yang tak jauh dari Harbour Place tu.

Kat bawah ni, aku letak gambar Pakej Bersalin di Hospital Pantai Klang. Aku snap yang diorang tampal di dinding je.

 

Alhamdulillah segalanya dipermudahkan. 98% aku puas hati dengan khidmat dan servis diorang, Baik dari segi doktor + nurse dan juga request aku. 2% tu tak puas hati sebab ‘sometime’ masa check up, aku datang awal, tapi Dr.Tricia tak sampai lagi..hahaha..mungkin sebab dia kena attend kes-kes di wad bersalin kot..hehehe

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

8 thoughts on “Pakej bersalin di Hospital Pantai Klang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *