September 20, 2020

Dari sudut berbeza..

Semalam blog down, saja dibiarkan down sehari.

Nak tengok blog rindukan aku ke tak. Ternyata tak. Dah seminggu lebih aku tak update..lagi pun aku tak bayar hosting..heee

Ada hasil ke ko memblog? Jujurnya, ada. Sebetulnya, blog sebagai medium untuk ‘hasil’ tu datang dari sumber yang berbeza. Macam mana? Jawapannya mungkin ada DI SINI,.

 

Aku cuba memandang potensi blog ni dari sudut yang berbeza. Sebagaimana aku cuba menilai kehidupan juga dari sudut yang berbeza.

Hidup tak mudah, kalau saja kau susahkan perjalanannya. Hidup bosan kalau kau tak pernah cuba menghiburkannya….

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

5 thoughts on “Dari sudut berbeza..

  1. Saya pun baru nak belajar cari hasil dari blog, minat blogging dah lama tapi asyik on-off je, haha…baru sekarang nak aktif balik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *