October 2, 2020

Makan malam pertama

Uiks..dua tiga kali baca tajuk, macam konpius gak tu..haha..

Update ringkas sebab teruja dengan makan malam ibarat malam pertama..ehhh!

 

Tak silap aku, masa bulan-bulan terakhir Puan Nunu pregnant dan sebelum deliver, membawak ke tempoh berpantang, memang dia ‘cuti’ menjadi chef peribadi aku. Setelah hampir tamat tempoh maternity leave nya, semalam untuk pertama kalinya, dia masuk ke dapur, prepare segala bahan, menggoreng dan setel keow teow goreng homemade!

Bye-bye keow teow goreng brader Vichuda…

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

11 thoughts on “Makan malam pertama

  1. Waaa…mesti JMR dah x sanggup makan makanan beli lagi kan..after this puan nunu kena masak la hari2..ye x?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *