September 21, 2020
Uncategorized

Rezeki baby dari Jepun

Setiap anak ada rezeki masing-masing..

Dan hari ni, si kecil yang makin membesar dalam perut Puan Nunu, murah rezeki apabila parcel daripada uncle&auntynya yang sedang menetap di Jepun selamat tiba..

Agak-agak, apa ye di dalamnya. Sebenarnya, parcel ni dialamatkan ke ofis Puan Nunu. Aku tahu pun, bila balik dari ofis, elok je bukak pintu, Puan Nunu dok tersengih-sengih sambil membelek rezeki baby hari ini. Bertuah, belum birthday, dah dapat hadiah…

Nah amik..5 helai baju 2 lai bib..macam-macam brand okkey, Baby Zara ada, Baby Gap ada, H&M ada, dah takyah shopping raya nanti ni..haha.pandai tol aunty shikin and uncle fayu & kak amanda pilih..

baby says,”arigatou ne!”

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

4 thoughts on “Rezeki baby dari Jepun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *