September 27, 2020

09.09.12 ::luv ya!

09092012 :: luv ya!

Assalamualaikum wbt…

*pheww...susah betul nak start update blogpost setelah asyik on/off/on/off beberapa ketika. salah satu sebabnya komitmen kerja lain yang membataskan tahap capai internet aku buat beberapa ketika. Dan alhamdulillah, Sabtu lepas, selepas safely landed di LCCT dari Borneo pada jam 12.30petang, sempat bergegas ke balai pelepasan untuk ‘say bye-bye’ kt umi&ayah yang berlepas ke Jepun pada jam3.30petang by AirAsiaX. Biarlah diorang berhoneymoon untuk kali keberapa..hehehe..then, terus bergegas pulang ke rumah..*lompatriangataskatilbersamaisteri..

Memang style aku, rehat kejap-kejap udah le. Dan request Puan Nunu untuk oh nom nom ikan bakar di food court kat One Utama selepas Melodi, aku turutkan ajo. Tak baik hampakan permintaan isteri, nak-nak dalam keadaan dia sebegitu..betul tak?

* setengah jam selepas Bismillah…burppp Alhamdulillah

Tetiba masuk SMS lak…

*aku senyum(dalam hati rasa nak hug je org dpn aku tu)…. Salah satu keindahan di alam berumahtanggakan..bercinta selepas akad, lebih manis ertinya..wott wott..

Aku tak reply sms tu, tapi untuk dinner, aku hidangkan ‘diorang’ ini dengan hasil tangan gua sendiri…

Simple tapi penuh keikhlasan+kasih sayang okkey..pejam celik pejam celik, udah 6 bulan rupanya.. Happy 1/2 year anniversary, Puan Nunu! Do take care of urself coz i really care about u..luv ya! *fullstop.

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

15 thoughts on “09.09.12 ::luv ya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *