March 8, 2021

Assalamualaikum JMR Jr

27 Ogos 2012|| KD11

-gambar-

Salah satu sebab aku sayang sangat ngan mereka yang berada dalam friendlist FB kerana, mereka amat memahami dan luas pemahamannya..bijok bijok..simple word tapi berjela-jela doa dan kata nasihat daripada akak abang, makcik pakcik malahan atok dan nenek juga..tak terbalas aku…Terima kasih untuk doa-doa kalian.

cc: Puan Nunu, sila dengar semua nasihat mereka ye..:-)

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

10 thoughts on “Assalamualaikum JMR Jr

  1. sorry mungkin kak sha terlepas pandang dan x sempat nak wish congratulation di muka buku (fesbuk) so ……tahniah buat jmr dan wifey 🙂

  2. congrats !!!
    puan sri nunu sila jaga diri yerrr….
    en jmr pun silalah jaga cik puan tu baik2 yeeerrr….
    again congrats!

  3. salah ayat fazrol tu. sepatutnya Allah yg power =) sebabnye kesian org takde zuriat sampai dikata tak cukup power / tak power langsung sampai lupa yang Allah la Maha Power. terpulang kalo u nak kata kite tak bijak =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *