September 20, 2020

Assalamualaikum JMR Jr

27 Ogos 2012|| KD11

-gambar-

Salah satu sebab aku sayang sangat ngan mereka yang berada dalam friendlist FB kerana, mereka amat memahami dan luas pemahamannya..bijok bijok..simple word tapi berjela-jela doa dan kata nasihat daripada akak abang, makcik pakcik malahan atok dan nenek juga..tak terbalas aku…Terima kasih untuk doa-doa kalian.

cc: Puan Nunu, sila dengar semua nasihat mereka ye..:-)

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

10 thoughts on “Assalamualaikum JMR Jr

  1. congrats !!!
    puan sri nunu sila jaga diri yerrr….
    en jmr pun silalah jaga cik puan tu baik2 yeeerrr….
    again congrats!

  2. salah ayat fazrol tu. sepatutnya Allah yg power =) sebabnye kesian org takde zuriat sampai dikata tak cukup power / tak power langsung sampai lupa yang Allah la Maha Power. terpulang kalo u nak kata kite tak bijak =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *