September 27, 2020

Teruja jumpa Juliana Evans, Lagi Teruja jumpa Cik Epal Evans

Ini kisah lama dah. Dah seminggu dan sudah basi kot. Malas nak tepek gambar-gambar yang super banyak masa Digi Wwwow Award tempoh hari, aku tepek mana yang berkenan di hati je kot. Maknanya gambar dengan sapa yang tak pernah aku bubuh lagi kat sini. Ermm, gambar-gambar ngan geng blogger tu aku skip luh, kasi ngan orang ‘RARE’ luh..

Sapa dia? Ni dia…rujuk gambar di bawah, eh bukan dengan baju hitam tu, lebih tereksaited terjumpa ngan baju belang itam putih. Dah macam kuda belang pon ada gak nih. Act gambar ni adalah hasil shot superb dari Bro Hazman..kalo dia amik, mesti gambar empat orang akan jadi tiga orang..kesian dengan nasib orang di sebelah sana..kahkahkah…

 

Eh, pasal bibir Ezlynn tu merah menyala. Terlebih edit sudah..kahkahkah..

1st time jumpa Juliana Evans, sangat excited lorr..

Tapi…

Lagi excited bila terjumpa blogger femes emes, Cik Epal in the Bakul.

 

Dan..aku pon tahu, dia pon terexcited gak terjumpa aku, cuma cover-cover depan ‘Shaheizy Sam’ dia lettewwwww..tak percaya?? Acu try tengok smile dia tu…..kahkahkah…tahniah Cik Epal di atas pelancaran album pertama..eh ke yang kedua dah ek????erk??

 

Dapatkan album terbaruk Cik Epal di outlet berhampiran anda sekarang!

**sori cik epal, tercilok gambar tu…:-p

 

**malam ni ke Pratonton Mig Online lagi dowh….Senario Ops Pocot!!

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

9 thoughts on “Teruja jumpa Juliana Evans, Lagi Teruja jumpa Cik Epal Evans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *