December 3, 2020

Pertama Kali beraya bersama Mereka

Salam pagi Isnin semua readerz jmr23.com? Amacam pagi Isnin korang hari ni selepas cuti agak panjang minggu lepas? Yeah, Monday blues~

Aku okey je. Blues tak blues la, hari-hari memang blues. Pedulik..janji last weekend adalah weekend yang lebih baik daripada last last nyer weekend. In fact, lagi better dari weekend yang sama, pada tahun lepas. Sebabnya, first time aku berpeluang join open house hari raya kat umah makcik-pakcik Cik Nunu bersama famili lain diorang.

 

 

 

 

\

Lebih gambar di fesbuk JMR. Add friend sesapa yang nak add ye.

Alhamdulillah..aku rasa yang ni minggu last aku ke open house hari raya untuk tahun nih. Next week rasanya dah takde kot. Leh rest kat umah sepanjang hujung minggu, layan tilam&bantal la plak.

Orang cakap, dalam fasa menjadi tunangan orang, selain perlu bersiap sedia untuk menerima ‘si dia’ sebagai suri hidup, adalah masa untuk mengenali ahli keluarga si dia yang lain-lain. Menarik bunyinya kan?

Aku harap dapat melalui fasa ini dengan jayanya. Yoshaa!

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

7 thoughts on “Pertama Kali beraya bersama Mereka

  1. Jaga bro…
    Banyak dugaan masa bertunang.. Apapun semoga selamat semuanya…
    At least dah mula kenal ngan family dia… Steady bro…

  2. jangan lupa jemputan terakhir open house selepas raya 1/10- putrajaya & 2/10 jln kristal shah alam !!..kang merajuk pulak diorg ni…hu2x..

  3. Wah wah wah.. 1st dan da last taim la lu beraya sbg tunangan org tau. So, sakan la beraya. Next year dah beraya sbg somi cik nunu plak..lg next year, sbg apak kepada bakal bby..ekeke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *