September 30, 2020

LATIH TUBI

testing-testing-testing..try&error..merangkak merangkak luh, baru leh bertumbuk..meh le ajar aku..

AKU NGAH TRAINING NAK UP ENTRI KOT SINI.

gadjet-gadjet lain nak cari kat mana lagi ek? dem..

camner nak letak-letak gambar kat sidebar tu?

nak post gambar, broframestone cakap nak kena guna ┬ápicasa. tapi aku tak reti nk men ngan menda alah picasa. kena godek lagi la ni ek?install picasa luh….grrr…

apa lagi ek nak kena tahu? any tutorial?

eh, saiz font ok tak nih? nak kena guna saiz baper & jenis apa?

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

5 thoughts on “LATIH TUBI

  1. wah..wah..wah..tahniah. Ptt la smlm mak x leh msk sini dr link kat bloglist mak. Berwp nmpknya..! Tahniah2..

    pasang plug in wajib lu..then baru le try and error. KLu pic tu, mak maleh nk upload kat picasa semua tu, just add pic kat dashboard mcm guna blogspot je. Leceh la nak host kat tempat lain..

    Nak tutorial ke?? jap mak pi selongkar sat..

    1- http://syahirul.com/checklist-selepas-install-wordpress/

    2- http://www.kujie2.com/blog-tutorial/tutorial-untuk-newbie-wordpress.html

    hah..cukup la 2 tutorial tu dulu. Apa2 lg, shout jerk. Ramai la berduyun2 mai menolong tu kang!

  2. testing..testing..testing gak..
    Sy pn dak br blaja..
    T ajar sy skali ek =.=
    0ooh, dsmbl2 bt latih tubi,
    rajin2 bt tekan tubi gak..
    Mane tau leh kurangkn pew0t yg mkn ke dpn 2..
    (^.^)v

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *