December 3, 2020

LAT Kampung Boy

Last-last minit baru dapat tiket dan baru ada masa untuk mengadili cakap-cakap orang yang cakap teater budak kampung ni best sangat-sangat. Selamber je pi amik tiket kat Istana Budaya waktu ofis. Cakap kt akak admin nak gi bank, lepas dua jam baru muncul kat ofis balik. Nak cakap betapa susahnya nak dapatkan   site paling depan kali nih. Giler, ni first time dok seat paling depan. Paling depan dowh!!! sampai seluar dalam penari tu kaler apa pon ‘kami’ boleh nampak dengan jelas..hahahahha..
Muka innocent sambil intai mana-mana yang patut diintai. Dari yang ngantuk giler jadi ngantuk sesikit je. Tak sangka, amat best menonton teater di seat paling depan, tapi, kalo tengok wayang seat paling depan, jangan harap la aku nak…
Ni LAT si budak kampung masa dia besar. Masa kecik, tak sempat nak snap. Kira okkey la lakonan si budak kampung ni. Lagi pon dia dah biasa berteater untuk CUCI The Musical.
Ni la budak kampung yang sebenarnya tu. Budak budak kampung pon, dapat gak title ‘Datuk’..ko ada? takdo kan…hahahah..
Ni ha bini si LAT the kampung boy tu. Comel gak walaupun sekeping je..hahahah..tapi ni bini dalam teater ni la. Yang betul tu seperti gambar kedua kat atas tu…
Ni pon kampung boy gak. Tapi tak dapat title ‘Datuk’ lagi..lagi ye lagi..mana tahu kot-kot dapat gak..hahahah..takleh imagine kalo..
Ni lak tak pasti la akan dapat title ‘Datuk’ gak ke camner..’Datin’ pon tak pasti..tapi kalo nenek tu, insyaAllah….

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

8 thoughts on “LAT Kampung Boy

  1. wah..ingat nak tengok tiz wikend..tapi sebab ada orang wat aksi "u jump ai jump" terus kena kerah tenaga kaji balik kat maner silap nya.

  2. bestnya.. this time punya teater kat IB tak dapat nak tengok sebab banyak sangat perancangan T____T Jom tngok sesama next time kamu belanja boleh? haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *