February 22, 2020

Rm29,160.05 daripada memblog

4,5 tahun sebelum ni, ramai yang cuba menafikannya,

Alah, buang masa je dok berblog. klik-klik iklan tu, kencingggg je sumer tu...”

Sekarang aku nak tahu lak, mana budak-budak yang dok berbunyi pom pam pam pom tu lak skang nih..

gambar certified true copy ni dari blog Redmummy. Dia punya, bukan aku punyer..

Tapi aku tak heran kalau dia dapat sebanyak ni. Memang dia berhak dapat ngan penat lelah dia membawak ke pagi, tu belum kira bawak perut lagi skang nih. Rezeki RedBaby mungkin..

Ramai yang menjadikan Redmummy ni sumber inspirasi dan makin bertambah semangat untuk berblog bila tengok hasil lumayan yang diperoleh oleh Redmummy . Itu takpe, tapi harus diingat, keringat dan usaha yang perlu ditabur, bukan setitik dua, bukan sehari dua….

Dan bila sudah berada di atas, jangan dilupa yang di bawah. Dan ini pun harus dicontohi daripada Redmummy.

Tahniah Kak Red!;-)

Chiow!:-)

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

6 thoughts on “Rm29,160.05 daripada memblog

  1. Pingback: Blogger buat duit online | JMR: Travelog Kehidupan
  2. Melopong mulut kita tgk amaun bnyk tu dia dpt kan. BUT..penat lelah dia kita tatau plak panjang mana lidah dia terjelir kepenatan utk dpt hasil yg begitu kan.

    Rejeki bukan dtg bergolek di kakinya..kena cari, kena usahakan, baru leh dpt sptmana yg kak red tu dpt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *