September 27, 2020

KLIM2010: Hotchicks dan Gadis BW

Erm..kenapa ek? Bila ada je event yang berkaitan dengan permotoran, tak kisahlah Formula One ke, Cub Prix ke, AutoShow ke, mesti ada golongan ni, hotchicks atau gadis litar, atau pun gadis lantai, tuga tidak terkecuali  di Kuala Lumpur International Motor Show 2010 yang berlangsung di PWTC. Tapi kenapa ianya didominasikan oleh sesuatu ‘orang’ sahaja? Patutnya semua ‘orang’ pon kena ada, kitakan 1MALAYSIA….

Maaf, terpaksa dihitamputihkan supaya kaum lelaki tidak tenung 2,3kali atau lama-lama. Pandangan pertama dikira takpe lagi kan..hikhik….enjoice!

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

9 thoughts on “KLIM2010: Hotchicks dan Gadis BW

  1. Didominasikan oleh 1 org je sbb tak mau timbul plak issus kaum yg 1 lg tu tak kenal dosa pahala. Maklum ler..pakaian musti Syeksi2 kan?

    Kalau kaum lain tu, x pe arr lagik.

    Nice pic bebeh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *