fotografi

‘Post Wedding’

Ada yang PM bertanyakan tentang beza ‘pre-wed photography’ dan ‘post-wed photography’. Banyak perbezaannya. ‘Pre-Wed Photography’ dilakukan sebelumnya pasangan sah dijabkabulkan. Biasanya hasil fotografi ini digunapakai semasa hari akad nikah atau majlis persandingan. Atau juga sekadar kenangan buat bakal pasangan pengantin. Pose semasa ‘pre-wed photography’ akan lebih terkawal sebagai menjaga sensitiviti atau hukum agama bagi pasangan …

Continue Reading
blogger fotografi

#malayfoodbloggerwedding

Tahniah kepada pemilik blog Hazmanfadzil.comĀ a.k.a Abam Man yang telah selamat mendirikan ‘masjid’ dengan pilihan hatinya, 18 September lepas. Alhamdulillah, dengan sekali lafaz, Malay Food Blogger kacak ini sah menjadi suami kepada Puan Ruzanna. Amacam pengalaman pertama kali akad nikah? hehe.. Aku kenal abam Man ni dah lama. Tak silap aku masa event preview movie di …

Continue Reading
Ini kisahku

Selamat Pengantin Baru. Tahniah Nana & Nopen.

Alhamdulillah.. Tanggal 8.8.14 bertempat di Masjid Al-Falah Kg.Idaman, Port Klang, sebuah lagi ‘masjid’ selamat didirikan oleh Marliana & Nurudin. Sebenarnya, Marliana a.k.a Nana ni adalah sepupu ke M.I.L aku, so kiranya aku ni anak menantu sepupu/anak sepupu la kan. ke camana? Even dia lagi muda, tapi pangkat dia lagi tua gitu. Kesimpulan, aku lagi muda …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Continue Reading