Home advertisement Wefie Raya dan Menang Emas Raya bernilai RM10,000 daripada Jus Hidayah Gold oleh Seraimas Herbs

Wefie Raya dan Menang Emas Raya bernilai RM10,000 daripada Jus Hidayah Gold oleh Seraimas Herbs

by JMR
54 comments

JUS HIDAYAH GOLD – Jadikan Amalan Seharian

1 Syawal 1438H sudah hampir seminggu berlalu. Seminggu ini juga pelbagai juadah dan menu istimewa yang telah selamat kita hadam. Aku pasti majoriti daripada kita sukar untuk mengawal nafsu dan selera makan yang sedap-sedap. Tidak kurang juga yang terlebih makan. Sekaligus memberi risiko kesihatan yang lebih tinggi terutama kepada mereka yang telah sedia ada penyakit serius seperti darah tinggi, diabetis, kanser, SLE (systemic lupus erythematous), angin ahmar, migraine, buasir, gout dll.

Ini sangat tidak elok kepada mereka. Pengambilan makanan yang tidak sihat dengan banyak akan memberi lebih kesan mudarat. Perlu dikurangkan.

Selain itu, pengambilan minuman kesihatan bermutu tinggi sangat digalakkan seperti Jus Hidayah Gold yang menggabungkan 23 jenis herba, yang memberi kebaikan dan kesan berganda untuk lebih sihat dan kekal cantik.

produk kesihatan serai mas Jus Hidayah Gold

Kombinasi Raja Segala herba seperti Madu, Buah Tiín, Kismis, Kurma Merah, Apricot, Delima, Lada Pintal, Cengkih, Kunyit, Buah Pala, Senduduk Putih, Mahkota Dewa, Habbatus Sauda, Mengkudu, Teja Lawang dan pelbagai lagi bahan semulajadi ini mempunyai kebaikan dan khasiat luar biasa untuk kesihatan tubuh badan dan mengatasi segala macam penyakit.

Seisi keluarga sangat digalakkan untuk jadikan pengambilan Jus Hidayah Gold yang terdiri daripada makanan sunnah yang berkuliti tinggi sebagai rutin harian. Ianya bukan sahaja mengeratkan lagi jalinan kebahagiaan bersama, tetapi insyaAllah memberi kesan positif yang menyeluruh – Lebih Kuat, Lebih Cergas dan Lebih Beramal dengan Jus Hidayah Gold keluaran Seraimas Herbs.

DUTA PRODUK JUS HIDAYAH GOLD – IMAM MUDA ASYRAF.

Terkenal dengan tagline  ‘Lebih Kuat, Lebih Cergas, Lebih Beramal’ dan selaras dengan lifestyle Imam Muda Asyraf yang sentiasa sibuk dengan jadual padat, beliau dilantik menjadi Duta Produk bagi Jus Hidayah Gold keluaran Seraimas.

duta produk Jus Hidayah Gold

Imam Muda Asyraf atau nama sebenar Muhammad Asyraf Mohd Ridzuan merupakan juara musim pertama program pencarian imam yang disiarkan secara langsung menerusi Astro Oasis. Beliau juga melakukan kerja-kerja dakwah menerusi program bual bicara iaitu Hidayah Talk yang membincangkan pelbagai isu melalui laman Facebook pengeluar jus ini iaitu Seraimas HQ.

Program bual bicara yang berlangsung tiga kali dalam sebulan ini mengupas topik-topik semasa tentang kekeluargaan dan pentingnya kesihatan.

PELUANG MENANG HADIAH BERNILAI RM10,000.

Aku pasti ramai yang tak nak terlepas peluang memenangi hadiah hebat daripada Seraimas ini.

Seraimas akan mengadakan Peraduan Wefie Raya bermula 17/5/2018 sehingga 1/7/2018ini.

Penyertaan hanya boleh dihantar bermula 17/5/2018. Dah start ni, dah boleh mula hantar penyertaan!

Penyertaan terakhir akan diterima sehingga pada jam 10 malam 1/7/2018.

Kepada pelangan tetap Jus Hidayah Gold ini adalah peluang terbaik anda untuk sertai peraduan ini. Bakal pelanggan jus hebat ini juga turut berpeluang memenangi hadiah-hadiah hebat.

Bagaimana caranya Peraduan Wefie Raya ini?

Mudah sahaja. Hanya ikuti langkah-langkah di bawah ini.

Langkah #1: Beli Jus Hidayah Gold

Langkah #2: Peserta perlu bergambar beramai-ramai (“wefie”) bersertakan Jus Hidayah Gold sebagai bukti.

Langkah #3: Muat turun aplikasi QR reader di App Store atau Play Store dan scan QR code yang tertera di kotak Jus Hidayah Gold.

Langkah #4: Isi butiran lanjut dan masukkan “original code”. Ikut langkah seperti yang tertera di laman sesawang www.seraimas.my

Langkah #5: Masukan slogan “Saya sertai peraduan Wefie Raya Jus Hidayah Gold kerana………” Ayat tidak boleh melebihi 50 patah perkataan.

Langkah #6: Muat naik gambar wefie raya anda di platform yang disediakan ini.

Ringkas dan mudah je kan?

Ingat, penyertaan kau orang mestilah diterima pada hari akhir tempoh peraduan. Bila tu? 1 Julai 2018 ler..

Semua penyertaan yang diterima di luar tempoh peraduan tidak akan dilayan.

Dengan menyertai peraduan ini, kau orang dengan automatiknya menerima dan bersetuju dengan terma dan syarat Peraduan #WefieRayaJusHidayahGold seperti yang dinyatakan di SINI.

Kau orang boleh menghantar seberapa banyak penyertaan yang dikehendaki dengan syarat setiap penyertaan mesti mempunyai gambar kotak produk Jus Hidayah Gold sebagai bukti pembelian.

Itu sahaja!

Kepada anda yang belum mencuba dapatkan Jus Hidayah Gold di:-

Tips Menang Peraduan Wefie Raya Jus Hidayah Gold?

Pemenang dalam peraduan ini akan dipilih berdasarkan gaya yang paling kreatif. Pastikan Wefie bukan Selfie ye..hehe..lagi ramai lagi meriah lagi kreatif.

Pemilihan pemenang dibuat oleh pihak juri yang dilantik.

Pemenang akan diumumkan pada 1/7/2018 melalui Facebook Seraimas HQ.

Hadiah Bernilai RM10,000 untuk Dimenangi!

Tempat Pertama:

Gold Bar (20g) + 2 jemputan ke rumah terbuka bersama Imam Muda dan keluarga Seraimas

Tempat Ke-2:

Gold Bar (10g) + 2 jemputan ke rumah terbuka bersama Imam Muda dan keluarga Seraimas

Tempat Ke-3 sehingga ke 5:

1 dinar emas + 2 jemputan ke rumah terbuka bersama Imam Muda dan keluarga Seraimas


Peluang Menang Hadiah bernilai RM10,000.

SERAIMAS HERBS.

Ditubuhakan di atas impian dan inspirasi oleh pengasas yang juga Pengarah Urusan Syarikat, Datin Hajjah Sunita Bibi Ali Akhbar telah menubuhkan Serai Mas Herbs Sdn Bhd pada 2005 yang menyediakan pelbagai rangkaian produk bermutu tinggi seperti makanan tambahan untuk kesihatan dan juga produk kosmetik.

Syarikat ini telah diperbadankan di bawah Akta Pendaftaran Perniagaan 1956 pada tarikh 22 Julai 2005. Dengan kejayaan cemerlang yang telah diperolehi sepanjang penglibatan syarikat dalam bidang ini, maka Serai Mas kini beroperasi sepenuhnya di Labis, Johor.

Rangkaian Produk Serai Mas.

Produk kesihatan dan kecantikan berasaskan herba dan bahan semulajadi ini bermula dengan produk Losyen Terapi Anggun dan Dara Mas Cucian Wanita, Serai Mas Herb dan juga produk kulit Astanita Collagen Skinz dan C’Bidadari Juice Khas untuk kaum wanita yang mementingkan kecantikan luaran dan dalaman. Ia mula berkembang dan semakin unggul ke hadapan apabila memperkenalkan produk lain seperti Jus Hidayah, Kismis Hidayah, Raudah Energy Drinks, Rest Slimm Mango Drink dan Bengkung Puteri Mas yang menjadi pilihan ibu selepas bersalin.

Perjalanan Serai Mas Herbs Trading bermula daripada sebuah kedai jamu milik Datin Hajjah Sunita Bibi yang ketika itu menjadi stokis untuk satu produk lokal syarikat lain. Beliau nekad untuk membina empayarnya sendiri selepas dia ditipu dan ditikam belakang oleh syarikat terbabit. Seiring dengan cita-citanya semenjak kecil yang mahu menubuhkan perniagaan sendiri, tanpa ragu beliau mengeluarkan produk kesihatannya sendiri.

Produk Serai Mas, Produk Mampu Milik.

Datin Hajjah Sunita Bibi juga percaya dengan mengeluarkan produk kesihatan ini, ia dapat membantu orang ramai untuk menjaga kesihatan walaupun sibuk dengan kehidupan harian. Menekankan isu kekeluargaan, setiap produk yang dihasilkannya mampu dimiliki oleh setiap ahli keluarga kerana produknya bermula dari produk bayi, kanak-kanak, ibu mengandung, serta warga emas. Malah harga mampu milik yang ditawarkan ini mampu untuk dimiliki oleh setiap ahli keluarga di Malaysia.

Beliau percaya dengan hubungan kasih sayang dan kekeluargaan yang penting dalam satu keluarga itu, produk ini mampu memberi kesan positif jika diamalkan selalu. Beliau juga mahu produk kesihatannya ini mampu pergi jauh dan boleh mengorak langkah hingga ke luar negara.

Pertanyaan boleh hubungi talian: +6012 7848364

Website: www.seraimas.my
Facebook: Seraimas HQ
Instagram: @seraimashq
Youtube: Seraimas Herbs

54 comments

Alia July 1, 2018 - 11:56 pm

Wah hadiah lumayan..imam muda ashraf pun kemain ceria ya dalam gmbar tu

Reply
Sue Sopian June 30, 2018 - 9:42 am

wow! hadiah lumayan ni.. hahaha.. sapa tahu bertuah ke kan

Reply
Zharif Azis June 29, 2018 - 8:39 pm

Mudah betul nak join ! Wefie je boleh menang 20g gold bar. Sape nak bagi kan. Sempat lagi join nie. Nak join lah !

Reply
Achik Huda June 29, 2018 - 4:41 pm

banyaknya gabungan herba yang digunakan…ada makanan sunnah Rasulullah plak tu…makanan sunnah mmg tak dpt dinafikan khasiatnya.

Reply
Ibu zaid June 29, 2018 - 2:37 pm

Assalamualaikum dan salam Jumaat ibu ucapkan. Apa khabar tuan JMR. Lumayan hadiah tu. DUit raya jatuh dari langit kalau menang
Ibu zaid recently posted…12 Homestay di Klebang Melaka untuk percutian indah bersama keluarga!My Profile

Reply
iuzira June 28, 2018 - 10:22 pm

beruntung sapa yang menang, kena dapatkan juga ni jus hidayah . mana tau rezeki last minit

Reply
Sue izza June 28, 2018 - 5:41 pm

Hadiah lumayan,boleh balik pinjam jus abah ni hehehhe

Reply
Sunshine Kelly June 28, 2018 - 3:21 pm

Wow lumayan juga prize contest ini. I will check out their product soon. Thanks for the infor.

Reply
eyzamiel June 27, 2018 - 8:34 pm

Bestnya kalau menang.. boleh buat open house

Reply
Rafzan Tomomi June 27, 2018 - 12:15 pm

10k? Memang terbaiklah Seraimas Herbs. Rasa macam nak join.

Reply
Syafiera Yamin June 27, 2018 - 11:40 am

hadiah gold bar emas tu, sape tak nak kan, tak pe sat lagi kita keluar rumah pergi beli jus hidayah gold sat lagi haha

Reply
Mommy irra June 27, 2018 - 9:21 am

Kesihatan kena jaga. Sedih bila balik raya dapat berita ramai saudara sakit itu ini. Mencegah lebih baik kan. Elok amal pemakanan sunnah dan semulajdi ni

Reply
Betty June 27, 2018 - 9:08 am

The jus hidayah has a lot benefits to our body. Look nice the jus and at the same time can win amazing price. Will spread this to my friends. They sure want to participate.

Reply
atiehilmi dot com June 27, 2018 - 4:31 am

bestnye hadiah dia !!!! memang rugi kalau tak join.. hee~ mana la sis nak cari sebotol jus hidayah ni.. haish..
atiehilmi dot com recently posted…MENANGI RM 10,000 NILAI GOLDBAR DENGAN WEFIE RAYA BERSAMA JUS HIDAYAH GOLDMy Profile

Reply
JMR June 27, 2018 - 10:12 am

haipp..mana boleh pinjam botol orang lain hehe

Reply
penaberkala June 27, 2018 - 1:09 am

Ni rasa macam nak kena beli produk ni. Kena join contest ni, hadiah dia best. Fuh, beruntung sape yang dapat goldbar tu. Boleh buat simpanan jangka panjang.

Reply
nannie isa June 26, 2018 - 11:44 pm

hanya dengan wefie mungkin dapat menang 20g gold bar ..menarik tu

Reply
Rawlins GLAM June 26, 2018 - 11:32 pm

Boleh suruh mak Rawlins wefie nie sebab dia dan ayah pengguna produk Seraimas nie. Doakan kejayaan ye (tapi first doakan parents Rawlins nak la wefie dulu hahahah)

Reply
Yanie June 26, 2018 - 5:37 pm

Nampaknya ada alasan kuat untuk lebih rajin ber wefie hehe 😁😁

Reply
Jia Shin Lee June 26, 2018 - 3:26 pm

I didn’t see wrongly right? 10k gold bar to be won! Lets all join and try out luck!

Reply
Mek Onie June 26, 2018 - 1:48 pm

Perghhhhh!hadiah dia mengancam wakkkkkk! RM10000 tu… bestnya sape yg menang tu.

Reply
Auni June 26, 2018 - 12:21 pm

Wah lumayan hadiah tu, 10k..kalau menang boleh guna untuk deposit rumah. Kena cari Jus Hidayah Gold la lepasni..

Reply
Emily June 26, 2018 - 9:30 am

wah what generous prizes for the competition. Memang tak rugi pun for regular consumers of Jus Hidayah Gold! All the best to those who are joining.

Reply
Mouse mommy treats June 26, 2018 - 9:18 am

wah! menarik contest ni. Siap dapat Gold bar tu!

Reply
Abby Onety June 26, 2018 - 9:14 am

RM 10.000?? Wow banyak sekali ya. Tergoda aku pengen ikutan namun sayang sekali tak.bisa sebab saya jauh di negeri seberang hehee… moga teman blogger Malaysia menang semuanya ya hehee…

Reply
Bro Framestone June 26, 2018 - 8:46 am

Nak menang juga… Eh, berapa harga dia ek… tapi memang kena beli jus hidayah gold sahaja je ke?
Bro Framestone recently posted…Nak Menang Jersi Bola Bertandatangan Messi, Neymar dan Hazard?My Profile

Reply
ayu rafikah mohd amin June 26, 2018 - 8:18 am

wah mng dapat gold bar bestnya…..tak pernah makan produk ni..tapi tgk duta memang yakin produk ni halal dan selamat dinikmati…inysallah kalau berkesempatan boleh join

Reply
Mimi June 25, 2018 - 10:02 pm

Mudah saja nak join contest ni. Ingatkan susah. Hadiah yang ditawarkan semuanya nampak best dan memgujakan. Selain dapaf gold bar boleh datang rumah terbuka dengan Imam Muda Asyraf

Reply
Mahamahu June 25, 2018 - 9:50 pm

Hadianya sangat istimewa rasa macam nak join juga lah mana tahu ada rezeki menang emas dari Jus Hidaya hehehe boleh bagi mak ayah kita minum….

Reply
Lia Hasty June 25, 2018 - 9:18 pm

Selalu juga dengan produk Hidayah Gold ni. Tapi x pernah cuba pun. Bestnya wefie je dah boeh memang duit raya kan.

Reply
Ummizarra June 25, 2018 - 8:48 pm

Bestnya. Wefie wefie pastu join kan. Untung² boleh menang. Menarik hadiah² yang ditawarkan. Sambil nak join contest leh amalkan jus kesihatan kan..

Reply
mama hakim June 25, 2018 - 6:02 pm

Mama memang amalkan pengambilan makanan tambahan untuk kekal sihat.
mama hakim recently posted…Pencuci Muka Cetaphil Hilangkan Jerawat [REVIEW] Harga & Kebaikan Untuk Kulit!My Profile

Reply
linliena June 25, 2018 - 5:35 pm

wah…hadiah best…rugi kalau tak join…

Reply
mia namia June 25, 2018 - 3:24 pm

kita smua kan suka wefie jd boleh lah join peraduan ni dan jgn lupa beli produk mereka sama

Reply
Yeop Maz June 25, 2018 - 2:22 pm

jom sertai sekarang! rugi sapa yang terlepas ni..
Yeop Maz recently posted…Menangi RM10,000 dengan Jus Hidayah GoldMy Profile

Reply
nornazliana ab razak June 25, 2018 - 1:34 pm

banyak khasiatnya..hadiah pun menarik juga ya..
nornazliana ab razak recently posted…COMEBACK GIVEAWAY by BYZURA HALIFAHMy Profile

Reply
khai artzfar June 25, 2018 - 1:29 pm

pernah dengar mengenai jenama ni. tak silap memang bagus. tambah yang baru ni siap ada contest lagi, bak kata orag sambil menyelam minum air

Reply
Nadia Johari June 25, 2018 - 12:57 pm

mudah sahaja nak menang..peraduan pun sennag..wefie je..siapa tak suka wefie kan..nak join jugakla

Reply
Nadia Johari June 25, 2018 - 12:56 pm

Hadiah menarik sangat..mudah sahaja peraduan ni..siapa tak suka wefie kan..

Reply
ATIKAH NORBAKI June 25, 2018 - 12:21 pm

senang sangat contest gini. Ber’wefie’je boleh menang. Harap dapat menang la… eem kena pergi cari jus tu dulu apa2 pon… kan? kang x valid plak nnt…

Reply
Eyqa Hasnan June 25, 2018 - 11:58 am

Boleh cuba nasib nie. Join peraduan nie. Hihihii.. Mana tahu ada rezeki menang kan.

Reply
ciklilyputih June 25, 2018 - 10:46 am

mak aku minum jus hidayah gold ni, nanti nak suruh dia masukkan untung2 menang kan hauhauah

Reply
Fara June 24, 2018 - 11:31 pm

Bestnye!! Peluang ni…

Reply
Ana Jingga June 24, 2018 - 7:19 pm

Ni klu JMR join kompom boleh menang Gold Bar ni.. skill hebat ber wefie 🙂

Reply
fuzy hamid June 24, 2018 - 3:45 pm

menarik kan peraduan ni…hadiah RM10k tu memang besar dan terbaik…

Reply
Zumal June 24, 2018 - 3:38 pm

Wah, menariknya. Nanti zumal nak cuba la…

Reply
Mak Lin June 24, 2018 - 3:15 pm

Menarik hadiahnya tu! Nak pergi Jus Hidayah Gold sekarang juga! Mak Lin singgah sini 😉

Reply
Wawa Ashihara June 24, 2018 - 2:52 pm

wow..menarik gila hadiah dia…rm10k siapa tak nak kan???

Reply
ainie zubir June 23, 2018 - 1:22 pm

jom kita cuba nasib jom.. mana tau rezeki dapat rm10k tu kann..hehehe..

Reply
JMR June 24, 2018 - 11:47 pm

Jom jom..selamat berjaya!
JMR recently posted…8 Tips Jimat Menjelang Hari Raya AidilfitriMy Profile

Reply
el June 23, 2018 - 12:39 pm

cukup hebat jus ni..nti bolehlah beli dan try join contest ni

Reply
JMR June 24, 2018 - 11:34 pm

lagi hebat kalau dapat gold bar 20g tu kan hehe
JMR recently posted…Cerita Syawal 1439HMy Profile

Reply
Fadzi Razak June 23, 2018 - 12:07 pm

Selalu jugak tengok iklan Jus Hidayah Gold ni dekat Wanita Hari Ini. Rasa macam tiap-tiap minggu keluar.

Tengok dia punya hadiah, mak aih. Gold bar 20g tu. Berbaloi habis kalau join dan menang
Fadzi Razak recently posted…Beli Baju Budak Di ParksonMy Profile

Reply
JMR June 24, 2018 - 11:30 pm

apa lagi, hari ni gak kena dapat jus hidayah gold dan join peraduan ni..hehe
JMR recently posted…Cerita Syawal 1439HMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam